Renaud en Wolf

Over ons

Persoonlijk en proactief

Missie

Jouw zorg is onze zorg. Wij beloven je optimaal te begeleiden bij het oplossen van jouw financiële en verzekeringsvraagstukken. Zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken. Met als doel zorgeloos wonen, leven en genieten en beschermen van alles wat je lief is. Ontzorgen zit in ons DNA. Je kunt op ons bouwen en erop vertrouwen dat wij onafhankelijk zijn en ver gaan in onze service. Jij staat centraal en jouw wensen zijn onze leidraad om tot een maatwerkadvies te komen. En, pas als jij tevreden bent, is onze missie geslaagd!

Bekijk het filmpje hoe wij te werk gaan.

Team

Centraal in Schipluiden in het voormalig Gemeentehuis staat ons team voor je klaar. We zijn er trots op dat onze klanten zich hier thuis voelen en ons het vertrouwen geven. Met onze vakkennis en ervaring gaan we voor je aan de slag. Persoonlijk, betrokken en proactief. Jij verdient immers het beste!

Jaap Renaud

Samen met Eric Wolf zijn wij ons bedrijf in 1996 gestart. Ik richt mij op het financieel ont-zorgen van onze relaties. Om je te adviseren over hypotheken, pensioen en vermogensplanning, stel ik graag jouw financiële foto samen. Dat helpt je bij het nemen van financiële beslissingen. De mens is belangrijk, het geld een middel. Daarnaast ben ik met veel plezier actief bij sportbesturen en ondernemersclubs in de regio. Sla een balletje op de golfbaan, zit op de motor of loop hard door de polder ter voorbereiding van een uitdagende marathon.

Eric Wolf

Ik ben Eric en samen met Jaap Renaud sta ik ruim 20 jaar aan het roer van Renaud en Wolf. Ik sport graag en voetbal nog wekelijks in de zaal. Het geeft elke keer weer een goed gevoel als een klant blij is met zijn/haar financiële keuzes. Of het nu om een hypotheek gaat of het verzekeringspakket, het is een sport om een oplossing te vinden waar de klant zelf nog niet aan heeft gedacht. Geen mens of bedrijf is hetzelfde, dan is het waardevol om samen eerst de risico’s goed in kaart te brengen.

Cindy van Hettema

Hallo ik ben Cindy en werk nu 30 jaar in de financiële wereld. Sinds begin 2016 versterk ik het team van Renaud en Wolf als financieel adviseur en begeleid ik de (marketing)projecten. Betrokken en persoonlijk, dat is mijn manier van adviseren bij je hypotheek of financieel plan. Graag help ik jou verder in je financiële leven. Jouw wensen zijn het uitgangspunt. Het geeft voldoening als je die samen met ons advies kunt invullen.

Rianne Kok

Ik ben Rianne en werk sinds 2000 met veel plezier bij het team van Renaud en Wolf. De meeste voldoening geeft de schadebehandeling. Voor een klant altijd een vervelende situatie. Het is dan fijn alles goed uit te leggen en te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Ook help ik onze zakelijke klanten, de MKB’ers, en bereid de jaarlijkse adviesgesprekken voor. Heb je schade of zakelijk vragen neem contact met mij op!

Martine

Mijn naam is Martine en met veel plezier werk ik sinds september 2009 bij Renaud en Wolf Adviesgroep. Mijn uitdaging is ervoor te zorgen dat de particuliere schadeverzekeringen van relaties in orde en up-to-date zijn! Voor bestaande én nieuwe klanten. Die uitdaging ga ik elke keer opnieuw aan. Je ontvangt van mij persoonlijke aandacht, heldere uitleg en duidelijkheid. Zo help ik je de meest passende verzekering te kiezen.

Esther Duijndam

Ik ben Esther Duijndam. Sinds 2002 werk ik bij Renaud en Wolf Adviesgroep. Ik verzorg de administratieve afhandeling op alle gebieden. Daarom ben ik up-to-date met mijn diploma’s WFT Basis en Schadeverzekering particulier/zakelijk. Door mijn jarenlange ervaring en betrokkenheid ken ik veel relaties. Met al je vragen kun je contact met mij zoeken. Waar nodig zal ik onze adviseurs voor je inschakelen.

Dirk-Jan Renaud

Ik ben Dirk-Jan en zoon van Jaap. Na mijn studie Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool werk ik alweer een paar jaar bij Renaud en Wolf. Om in sporttermen te spreken, een compleet andere tak van sport, maar zeker niet minder interessant. Voor onze servicerelaties ben ik dagelijks bezig de particuliere verzekeringen te vergelijken. Vaak leiden de offertes-op maat tot het ideale verzekeringspakket tegen een aantrekkelijke prijs.

Maatschappij (MVO)

Wij staan midden in de maatschappij met verantwoord en betrokken ondernemen.

Verantwoord betekent dat wij onafhankelijk en integer adviseren en bouwen aan een duurzame samenwerking en relatie. Gebaseerd op transparantie en vertrouwen.

Betrokken betekent dat wij ons inzetten voor onze omgeving. Mensen verder helpen waar mogelijk en het steunen van locale initiatieven. Aangezien sport verbindt, sponsoren wij o.a. Voetbalvereniging Schipluiden en Golfbaan Delfland.

Verder dragen wij een warm hart toe aan charity initiatieven. Vanaf 2017 ondersteunen wij via de Stichting VDT Mariagoret, een weesmeisje in Kenia, met haar opleiding. Bekijk Mariagoret

Tenslotte stellen wij onze locatie open voor bruiloften, feesten, cultuur- en kunstevenementen. Bekijk ook de Facebookpagina van het Oude Gemeentehuis.